11 juni, 2023

Kåring af æresmedlem - Simon Bank

 Her er hvad formand, Lisbeth Hansen, havde at sige om kåringen af Ju-Jitsu Danmarks nye æresmedlem:

I år ønsker bestyrelsen at kåre et nyt æresmedlem. Et medlem som har dyrket Ju-Jitsu siden teenage årene og har gået hele vejen op gennem kyu-graderne og dan-graderne, og er i dag en af vores højest graduerede medlemmer. Han er særdeles aktiv både i sin daglige træning og deltager på stort set alle fællestræninger, sommerlejre og sociale aktiviteter i klub og sektion.

Han har i mange år haft diverse frivillige poster i både klubbestyrelse og i flere af Ju-Jitsu Danmarks udvalg og faktisk også bestyrelse. Han er gradueringsdommer – og stilartsinstruktør – og har i en lang årrække være primus motor og lejrleder for sommerlejren.

Simon Bank!

Simons hjerte brænder for Ju-Jitsu, og han bidrager på mange måder til udviklingen af vores sport og vores organisation ved altid at stille op til undervisning, dommergerninger, og deler gerne ud af sin viden og kompetancer i forbindelse med afholdelse af diverse arrangementer, udvikling af hjemmesider, indgå i arbejdsgrupper omkring særlige initiativer i DJU eller Ju-Jitsu Danmark.



Stort tak for indsatsen igennem så mange år Simon – og tillykke med æresnålen.